Basisschool De Vlier is gestart met het onderwijsprogramma “Beweeg wijs in en rondom de school.” Doel hiervan is om de kinderen meer te laten spelen en bewegen, gezonder te laten leven.

Om het programma te ondersteunen en te mogen participeren in dit mooie streven heeft het bestuur van molen Bataaf zich aangemeld om de molen open te stellen voor De Vlier. De kinderen die interesse hebben voor molen Bataaf en de werking van de molen, kregen een rondleiding van een gediplomeerd molenaar. Het was een geslaagde middag voor een grote groep van ruim 20 kinderen die met veel enthousiasme de molen hebben bekeken. Over het malen en de wieken werden allerlei vragen gesteld. En na enige ‘klauterpartijen’ op de trappen, het opsnuiven van informatie èn meel, gingen de kinderen na een uurtje  wandelend  terug naar school……..               Meel op de kleren, in de oren, op de haren, in de broekzakken en sommigen in de hand. Een klein aandenken J

Op dinsdag 16 mei zal er weer een bezichtiging plaatsvinden voor kinderen van de Vlier.

Kinderen basisschool De Vlier nemen een kijkje bij molen Bataaf

Berichtnavigatie


Een gedachte over “Kinderen basisschool De Vlier nemen een kijkje bij molen Bataaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest