Molen Bataaf maakt gebruik van de hedendaagse communicatiemiddelen.  Aangezien het digitale TV scherm in de tentoonstellingsruimte niet meer voldeed aan de vereisten is besloten een nieuw scherm aan te schaffen. Dat is inmiddels geplaats en voldoet aan de verwachtingen.

Hans Donderwinkel (rechts) overhandigd de tv aan Rob Holweg

Van Rob Holweg (molenaar op de Sevink molen en eveneens op de Bataaf) vernamen we dat de Sevink molen op zoek was naar een dergelijk scherm. Het bestuur besloot het afgedankte scherm onder het motto ‘molen helpt molen’ aan de Sevink Mölle te schenken. De overdracht werd met een ferme handdruk bekrachtigd.

Molen helpt molen

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest